Verpakking in de maak

Bij KiddieAlarm hebben we geen tijd om stil te zitten! Je mag je heel snel aan een update verwachten van onze eerste kant en klare productie toestellen. Ondertussen zijn we volop bezig met het werken aan de verpakking! Van doos tot inlay tot stickers, het moet allemaal gebeuren maar we zijn er bijna!

We zijn volop de doos aan he aankleden! Maar niet alleen dat natuurlijk. Even belangrijk als een mooie doos is ook de grootte van de doos. Het eerste ontwerp was te groot dus we gaan voor een iets compactere doos. Compacter betekent mileuvriendelijker en goedkoper in verzending.

Sealing Stickers

De sealing stickers (het kleine stickertje waardoor de doos dicht blijft en dat jou garandeert dat niemand de doos reeds opendeed voor jou) zie je in de maak hierboven. Dankzij deze sticker zie je meteen wat er in de doos zit en of dat ook is wat jij effectief bestelt hebt!

Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt, getest en gefinetuned! Alleen het beste is goed genoeg!

Open Chat
1
💬 Need help?
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?