HAPPY NEW YEAR!

KiddieAlarm wenst jou en je familie een spetterend 2024 toe! Dat 2024 een jaar wordt waarin dromen in vervulling gaan, kleine & grote. KiddieAlarm helpt je alvast graag om uitgerust van start te gaan 🌖.

KiddieAlarm wenst je een gelukkig 2024!

We hebben meteen ook een nieuwjaarscadeau voor jullie in petto! Bij KiddieAlarm staan we garant voor vernieuwing en innovatie. We luisteren bovendien ook naar jullie feedback en gaan hiermee aan de slag.

Het resultaat is dat er vanaf vandaag een update van onze applicatie beschikbaar is. Deze nieuwe versie kun je downloaden van de Apple App Store of van Google Play.

Concreet hebben we volgende zaken voor je aangepast gedurende de laatste maanden:

  1. Bijna-Tijd: hiermee introduceren we een derde kleur die je kan instellen om bijna-slaaptijd of bijna-opstaan-tijd aan te kondigen aan je kind(eren). Deze veelgevraagde feature staat standaard uit maar kan per toestel ingesteld worden, van 5 minuten tot 1 uur Bijna-Tijd. Het wordt wel afgeraden dit te gebruiken bij kinderen jonger dan 5 jaar. Voor hen is een extra kleur/schema nog te verwarrend.
  2. We maken het vanaf nu super eenvoudig om hulp te vinden bij het instellen of gebruik van je KiddieAlarm, rechtstreeks vanuit de app.
  3. We hebben het heel makkelijk gemaakt om een toestel dat reeds geactiveerd is te importeren in bestaande of nieuwe gebruikersaccounts. Dit geeft je veel meer vrijheid om van KiddieAlarm account te wisselen of een KiddieAlarm account te verwijderen!
  4. In de slaapschema’s hebben we een kleine toevoeging gedaan om duidelijker aan te geven wanneer de eindtijd dag-overschrijdend is.
  5. Verbeteringen in de offline/vakantie modus  voor een stabielere Bluetooth verbinding. Dit maakt het jou makkelijker je KiddieAlarm in te stellen en te beheren tijdens je ontspannende vakantie.

Ook in 2024 blijven we luisteren naar jullie gebruikerservaringen, opmerkingen en reacties. Je kan ons steeds bereiken op support@kiddiealarm.com.

Chat Openen
1
đź’¬ Hulp nodig?
Scan de code
Hoi đź‘‹
Waarmee kunnen we jou helpen?