KiddieAlarm elektronica op komst!

In december postten we reeds een berichtje over de finalisatie en validatie van onze elektronica. Dit was de laatste stap voordat we onze elektronica in het groot konden bestellen. De validatie verliep vlot en midden december werd de finale elektronica dan ook in een grote oplage besteld.

KiddieAlarm is een Belgisch product. We streven er dan ook naar onze keten zo klein en kort mogelijk te houden. Elektronica laten maken (met name de PCB’s, de printplaten) is en blijft echter het goedkoopst en van de beste kwaliteit in China. We zijn dan ook blij dat het onze fabriek in China nog net voor Chinees nieuwjaar lukte om onze elektronica verscheept te krijgen naar Nederland.

Naar Nederland? Juist ja. Daar vonden we onze partner in crime die de elektronica-ontwikkeling en -productie in goede banen leidt: Schimsalabim.

In Nederland gaat Schimsalabim deze elektronica voor deKiddieAlarms samenstellen. Zij zullen de elektronica testen om de kwaliteit te garanderen en eventuele productieproblemen in de printplaten vroegtijdig op te sporen. En ze voorzien de elektronicaplaten van stroomstekkers. Van zodra ze hiermee klaar zijn, komen de binnendelen van onze KiddieAlarms onze kant op! Weer een stapje dichter om de eerste volledig afgewerkte KiddieAlarm te kunnen versturen!

De stroomkabels die op de KiddieAlarm-elektronica worden gemonteerd

En ook wij staan klaar. Van zodra de eerste elektronica bij ons binnenkomt, gaan we een reeks testen uitvoeren (om toch 100% zeker te zijn dat we jullie een top-product kunnen afleveren). Vervolgens zetten wij daar de enige echte KiddieAlarm-software op!

Open Chat
1
💬 Need help?
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?