Finalisatie en goedkeuring designs

Eén van de laatste, maar zeker niet het onbelangrijkste, puntjes om af te vinken op onze productie checklist is het afronden van de body, de behuizingen, van de KiddieAlarm.

Tijdens het design- en ontwikkelproces zijn er verschillende versies van de KiddieAlarm onze werktafel voorbijgekomen. Steeds met kleine aanpassingen om uiteindelijk te komen tot een productieklaar geheel. Elk van deze veranderingen werd steeds door onszelf in-house met de 3D-printer vervaardigd.

Maar nu we klaar zijn om onze KiddieAlarm op grote schaal te gaan produceren, hebben we daarvoor uiteraard een partner nodig. Zo kwamen we uit bij GuruPlastics. Zij gaan voor ons de behuizingen van de dino’s en giraffen op grote schaal produceren uit hoogwaardig plastiek (ABS). Maar vooraleer we van een 3D-print kant-en-klare oplossing gaan naar een oplossing die ook door GuruPlastics kan gespoten worden, moet ons designs links en rechts nog wat worden aangepast.

Dat is waar Frederick de Hertogh met zijn bedrijf Skilled in the picture kwam. Skilled is gespecialiseerd in het omzetten van een idee naar een productieklaar 3D-model en het optimaliseren van bestaande modellen om ze klaar te hebben voor productie. En dit laatste is exact waar Frederick ons mee hielp en uitstekend werk leverde.

Zowel de giraf als de dino werden onder handen genomen en minitieus bekeken, kleine aanpassingen werden gemaakt in onderling overleg, en klaar! GuruPlastics kan nu aan de slag om voor beide modellen de mallen te maken en de eerste toestellen te gieten. Ben je benieuwd naar het vervolg? Volg ons dan zeker!

Open Chat
1
💬 Need help?
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?